Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken
Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken
Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken

Vegs_v2 Ghee is rijk
van smaak
Ghee is een bakvet met een rijke noot-achtige smaak. Het is te gebruiken in de plaats van olie. Je kan er eigenlijk alles in bakken: een ei, pannenkoeken, groente of een stuk vlees. Door de enorm hoger verbrandingstemperatuur komen de smaken van wat je bakt prachtig tot hun recht zonder zwart vet in de pan. Superlekker en gezond! Ghee is een bakvet met een rijke noot-achtige smaak. Het is te gebruiken in de plaats van olie. Je kan er eigenlijk alles in bakken: een ei, pannenkoeken, groente of een stuk vlees. Door de enorm hoger verbrandingstemperatuur komen de smaken van wat je bakt prachtig tot hun recht zonder zwart vet in de pan. Superlekker en gezond!
Eggs_v2 Ghee verbetert
de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee om die reden al duizenden jaren hét centrale vet. Het wordt gebruikt als medicinaal product en is het basis bakvet in de keuken. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K. Niet kunstmatig toegevoegd in een fabriek, nee, gewoon rechtstreeks uit de natuur. Ghee verbetert
de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee om die reden al duizenden jaren hét centrale vet. Het wordt gebruikt als medicinaal product en is het basis bakvet in de keuken. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K. Niet kunstmatig toegevoegd in een fabriek, nee, gewoon rechtstreeks uit de natuur.
Meat_v2 De laatste jaren klinken er steeds meer serieuze wetenschappelijke geluiden die stellen dat angst voor verzadigde vetten overdreven is. Oer-Hollandse roomboter maakt een comeback. Bakken en braden in roomboter blijft echter lastig doordat boter in de pan snel zwart wordt. Niet gezond. Ghee heeft de mooie eigenschappen van boter, maar dan met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C. Bakken in Ghee is daarom veiliger. Ghee heeft een hoge
verbrandingstemperatuur
Ghee heeft een hoge
verbrandingstemperatuur
De laatste jaren klinken er steeds meer serieuze wetenschappelijke geluiden die stellen dat angst voor verzadigde vetten overdreven is. Oer-Hollandse roomboter maakt een comeback. Bakken en braden in roomboter blijft echter lastig doordat boter in de pan snel zwart wordt. Niet gezond. Ghee heeft de mooie eigenschappen van boter, maar dan met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C. Bakken in Ghee is daarom veiliger.

Stores

Ghee wordt verkocht in deze winkels

Slide
Ons perspectief op bakvet
Ghee Easy is opgezet door drie vrienden die Ghee maakte in een klein keukentje in Amsterdam. Inmiddels wordt het met een groter team in Bunnik gemaakt van heerlijke, biologische boter uit Nederland. Goed vet!
Fout vet

Plastic-knijpfles-bakvet: Op basis van margarine-achtig spul. met een heleboel ‘foute’kunstmatige ingrediënten. Soms zelfs met smaakversterker E621. We noemen geen namen, maar je weet vast wat we bedoelen. Niet in huis hebben. En, please, overtuig ook je oma.

Goed vet

Zonnebloem- & olijfolie: Hartstikke lekker voor koude gerechten. Maar: de meeste plantaardige oliën zijn eigenlijk niet echt geschikt voor bakken en wokken. Je moet deze vetten niet te hoog verhitten want ze verbranden snel (meestal rond de 160 C). Verbrand vet is niet gezond.

Vet goed Vet

Bakken doe je in ghee! Natuurlijk, wij zijn absoluut niet objectief, maar, ghee is echt
top spul. Lekker vanwege een subtiele nootachtige smaak. Door de hoge verbrandingstemperatuur (250 C) zeer geschikt om mee te bakken, braden en wokken op hoge temperaturen.

Ghee in the media

Simple Img

Ghee Easy B.V.
Wognumerstraat 97
1023 CD Amsterdam
Nederland

KvK 59324309
BTW NL853422655B01
COKZ EG-erkenningsnummer: Z4017

SKAL Bio Certificaat (pdf)

Production location
Parallelweg 7
3981 HG Bunnik
Nederland

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More